Եկեք մի փոքր շեղվենք նրբաբլիթը բուսայուղով տապակելու դասական տաբերակից. առաջարկում եմ նոր և առավել համեղ նրբաբլիթ մատուցելու տարբերակ🙈

Անհրաժեշտ է՝

Նրբաբլիթ🫔
Թթվասեր🥛
Հալվող պանիր🧀

Պատրաստման եղանակը շատ պարզ է. նրբաբլիթները դասավորում ենք հրակայուն տարրայի մեջ, վրան քսում թթվասեր, ավելացնում քերիչով անցկացրած պանիր և դնում նախապես տաքացված ջեռոցը՝ 15 րոպե:
Վերջ, կարող ենք մատուցել և վայելել այս համեղությունը🙈

Բարի ախորժակ🫔

©lilits_food_blog

 


 

BLOGGIN.am is the ultimate platform that features Articles, Photos, Videos, Quotes, etc. from Armenia & Armenians!