Քալագյոշը հայկական ազգային կերակուր է, որը պատրաստել են մեր մամիկները. այն հայտնի է եղել վանահայերի շրջանում🤍

Անհրաժեշտ է՝

Քամած մածուն՝ 500 գրամ🍚
Ձու՝ 1 հատ🥚
Ալյուր՝ 1 ճ/գ🍚
Ջուր՝ 600-700մլ💧
Սոխ՝ 2 հատ🧅
Կարագ՝ 100 գրամ🧈
Ոսպ՝ 100 գրամ
Ծիտրոն /չորացրած/🌿
Աղ🧂

Մատուցել եմ @fitnesscooks -ի առողջ լավաշով:

Բարի ախորժակ🥣

©lilits_food_blog


 

BLOGGIN.am-ը հարթակ է, որը ներկայացնում է հոդվածներ, լուսանկարներ, տեսանյութեր, մեջբերումներ և այլն Հայաստանի, հայերի և հայկական մշակույթի մասին։