Տավարի մսով և սմբուկով նախուտեստ??

Անհրաժեշտ է՝

Սմբուկ՝ 1 հատ?
Տավարի միս՝ 100 գրամ?
Սոխ՝ 1 հատ?
Սխտոր՝ 1 պճեղ?
Տոմատի մածուկ՝ 1 թ/գ?
Կարագ՝ 40 գրամ?
Պապրիկա?️
Աղ?
Բուսայուղ
Հալվող պանիր՝ 80 գրամ?

Պատրաստման եղանակը՝

? Սմբուկները շրջանաձև կտրատում ենք, համեմում աղով, բուսայուղով և տապակում գրիլ թավայի մեջ:
? Տավարի միսն աղում ենք և չոր թավայի մեջ տապակում /փակ կափարիչով/:
? Մսին ավելացնում ենք մանր կտրատած սոխն ու սխտորը, տոմատի մածուկ, կարագ, համեմում աղով և պապրիկայով:
? ??Սմբուկները տեղափոխում ենք հրակայուն տարրայի մեջ, վրան ավելացնում կճողակը, քերիչով անցկացրած պանիր, որից հետո 10 րոպեով տեղափոխում ենք վառարան:
Վերջ մեր հյութեղ և համեղ նախուտեստը պատրաստ է. բարի ախորժակ?

©lilits_food_blog

 


 

BLOGGIN.am is the ultimate platform that features Articles, Photos, Videos, Quotes, etc. from Armenia & Armenians!