Լիմոնով չիփս🍋

Պատրաստման ընթացքը շա՜տ հեշտ է. մեզ անհրաժեշտ է միայն լիմոն, որը պետք է բարակ շերտերով կտրատենք և չրի ապարատով չորացնենք 5-6 ժամ՝ 45-50 աստիճանով /պետք է ընդամենն ընթացքում մեկ անգամ լիմոնները շրջենք/:

Չորացրած լիմոնն ավելի անուշ համ ու հոտ է տալիս թեյերին և ինչու չէ նաև շատ գեղեցիկ և էսթետիկ տեսք կհաղորդի մեր թեյի սեղանին💛

‼️Այն կարող ենք պահել բավականին երկար ժամանակ /անպայման չոր վայրում/:

Դե ինչ, պատրաստիր և կիսվիր քո կարծիքով

 

©lilits_food_blog

 


 

BLOGGIN.am is the ultimate platform that features Articles, Photos, Videos, Quotes, etc. from Armenia & Armenians!