Շարունակելով դիլիջանյան թեման՝ այս անգամ մի քիչ պատմեմ Քարահունջի մասին, որն առաջին հայացքից գերում է իր տաք գույներով ու կոլորիտով?
Ունեն նաև բազմազան ու հետաքրքիր խոհանոց. մենյուի նկարների համար կարող եք թերթել?
Մենք փորձեցինք Շիշ Թաուկը (մեկ բաժինը՝2800դր.), հավի պոպկորնը(1800դր.), Ֆաթուշ աղցանը(2500դր.), Հումուսը(1200դր.)պանրով զաթարը(1200դր.) և սխտորով հացիկները(1600դր.)

Carahunge Dilijan

©Yerevanfoodblog

 


 

BLOGGIN.am is the ultimate platform that features Articles, Photos, Videos, Quotes, etc. from Armenia & Armenians!