Գարունը շատ լավ ժամանակ է գառան միս ուտելու համար, այնպես որ գառի սիրահարները թող շտապեն Ալյասկա կամ Հանս&Ֆրանս, որտեղ կգտնեն գառան մսով տարբեր մոդեռն ճաշատեսակներ, իսկ նկարում շատ համեղ գառի կողիկներն են(6800դր.) որ հանգիստ կարող եք երկու հոգով ուտել, ինչպես նաև ռոստբիֆով ֆիրմային Ալեութական աղցանը(2400դր.)Spring is the best time to taste some lamb, and the best place to do it is either Alaska or Hans&Franz where you can find some modern versions of lamb dishes: one of them is Lamb ribs(6800AMD) and also I’d advise to try roastbeef salad with special sauce and lot of greens(2400AMD)

Alaska by Hans&Franz

© Yerevanfoodblog